Skip to main content

En poddmonolog av Johanna Skoogh om att läkas från utmattning och ME genom en holistisk översyn.

Johanna är Medicine dr, Leg Psykolog, Mental Tränare och Sensing Yoga Instruktör. Hon var under många år sjukskriven med svår utmattning diagnosticerat som ME som är en neurologisk sjukdom. Genom en holistisk översyn av sitt liv har hon lyckats skapa förändring och stor förbättring och berättar om vad som hjälpt henne, b.l.a förståelse för sin högkänslighet, våga vara sårbar och egenkramar.

Vill du veta mer om ME hänvisar Johanna dig till följande länkar:

• Internationell informationssida om ME: https://me-pedia.org/wiki/Myalgic_encephalomyelitis

• Riksförbundet för ME -patienter i Sverige: https://rme.nu/me/

Om Johanna Skoogh: Johanna är en öppen och varm person som gillar att vandra i fjällen, dansa och skriva poesi. Efter ett liv som förutom utmattning kantats av psykisk ohälsa känner hon sig idag helt annorlunda inuti och är idag starkt commitad till att hjälpa andra må bättre fysiskt och psykiskt. Hon har en mycket holistisk syn på hälsa vilket tydliggörs i detta poddavsnitt.

Mer information om Johanna på Instagram där hon varje torsdag kl 12 leder pass i Sensing Slow. På hennes hemsida kan du läsa om de samtalsbehandlingar hon erbjuder och boka ett gratis förstasamtal. Vecka 40 drar hon igång med gruppcoaching för sjukskrivna; den helhetslösning hon själv önskar hon funnit.

• Poddgästens Instagram: @johannaskoogh.se

• Poddgästens hemsida: https://www.johannaskoogh.se

Testa Mindfully gratis i 30 dagar: https://www.mindfully.nu/rakt-in-i-vaggen/

Om share your story & knowledge: I share your story & knowledge delar poddgästen med sig både av sitt perspektiv av stressrelaterad ohälsa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne i monologform. Share your story & knowledge är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Om du vill medverka eller tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply