Skip to main content

Podcasts

Välj bland flera poddprogram

Rakt in i Väggen erbjuder olika poddprogram som ett stöd till dig som är eller håller på att bli/återfalla i utmattning eller till dig som är anhörig till någon med utmattning. Du kan läsa mer om programmen nedanför.

Medverka eller återkoppla

Du är varmt välkommen att medverka i en delningspodd, tipsa oss om en poddgäst eller återkoppla rent allmänt genom att maila till: podcast@raktinivaggen.com

Om poddprogrammen

1. Om delningspoddar: I Rakt in i Väggens delningspoddar delar poddgästen med sig av sin utmattningsresa och/eller kunskapsbank, oavbrutet utan tidspress i monologform. Upplägget för avsnitten liknar Sveriges Radios sommarprat i P1.

2. Om samtalspoddar: I Rakt in i Väggens samtalspoddar kan du lyssna på berikande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa.

3. Om ”Följ vår resa” poddar: I ”följ vår resa” poddar kan du följa Alexander och Jennifers livs-och utmattningsresor. De delar med sig av sin vardag, och har gjort det sedan 2016, i deras läkande resor mot ett mer balanserat och välmående liv. Dessa poddar finns endast på vår hemsida och ej i olika poddappar.

4. Om Stresscoachen poddar: I vårt fjärde poddprogram kan du lyssna på stresscoachen Malin Gunnäng, som delar konkreta tips & verktyg för din vardag.

(Program nummer 4 med Malin Gunnäng har inte kommit igång än och är under uppbyggnad.)

Delningspoddar

Lyssna på poddar i monologform

Lyssna

Samtalspoddar

Samtal med intressanta gäster

Lyssna

Följ vår resa

Följ Alexander & Jennifers resor

Lyssna

Stresscoachen

Under uppbyggnad

Lyssna