Skip to main content

En poddmonolog av Rebecka Nestius där erfarenhet av utmattning och depression delas.

I dagens sharings podd delar Rebecka med sig hur det är att trilla dit igen i utmattning, hur olika perioderna var och om den hållbara läkningsprocessen. Hur livet kan komma tillbaka på ett nytt sätt, genom självkännedom och en stor portion självmedkänsla.

Om Rebecka Nestius: Rebecka är Diplomerad Återhämtningsterapeut och Spaceholder för Soundjourneys & Klangskålsmeditationer och verkar för att återhämtning ska nå så många som möjligt. Som person är hon driven, engagerad i det hon känner passion för, nördar gärna ner sig i intressanta saker och har lång erfarenhet inom personlig utveckling.

Vägledning på din väg mot självläkning. Vi utgår från Dig och din specifika situation. Om du vill boka ett kostnadsfritt första samtal är du varmt välkommen att kontakta mig via connect@yourinnerjourney.org

Testa Mindfully gratis i 30 dagar: https://www.mindfully.nu/rakt-in-i-vaggen/

Om share your story & knowledge: I share your story & knowledge delar poddgästen med sig både av sitt perspektiv av stressrelaterad ohälsa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne i monologform. Share your story & knowledge är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Om du vill medverka eller tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply