Skip to main content

Charlotte Kaupang – Personlig podd: Hjälp, min hjärna brinner! Mötet med väggen och vägen tillbaka. Charlotte delar i detta avsnitt med sig av sin utmattningsresa och erfarenhet – sitt möte med väggen – och vägen tillbaka. Charlotte ser det som sin mission att höja kompetensen i ämnet psykisk ohälsa. Att normalisera ett tillstånd som majoriteten av människor upplever en eller flera gånger under sitt liv, när den psykiska påfrestningen blir för stor. Utöver erfarenheter berättar Charlotte och ger tips och råd på hur man lättare kan bli fri och träna sig att bli fri från utmattning.

Följ Charlotte på Instagram: @Swedengym


Här kan du läsa mer om Charlotte och det hon erbjuder: 

• Om du är intresserad av att köpa Charlottes bok ”Hjälp min hjärna brinner : mötet med väggen och vägen tillbaka” finner du boken på följande länk: https://www.adlibris.com/se/bok/hjalp-min-hjarna-brinner-motet-med-vaggen-och-vagen-tillbaka-9789198732955


Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. Upplägget för avsnitten liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar sin historia i sin egen takt och i monologform.


Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥


• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply