Skip to main content

David Wagner – Personlig podd: David är en kille som alltid har fyllt sin kalender med mycket arbete. Till slut blev det för mycket. Han har sökt hjälp flera gånger från vården för att kunna bli sjukskriven i utmattningssyndrom men har haft otur i sin läkarkontakt, då han mött läkare som både har varit oförstående och okunniga inom området. Efter flera olika situationer och händelser blev han till slut sjukskriven. I det här avsnittet berättar David om sin utmattningsresa och han delar också med sig av några reflektioner, insikter och lärdomar han fått på vägen.

• Poddgästens Instagram: @davidwagners

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply