Skip to main content

Dennis Westerberg – Mixpodd: För elva år sedan – efter att ha levt ett liv med en konstant känsla av oro och med en ständigt närvarande ångest, ställde sig Dennis Westerberg vid tågspåret redo att hoppa framför tåget. Han var utbränd, deprimerad och panikslagen. Tacksamt nog blev han räddad av en psykläkare från Helsingborgs psykakut. Då påbörjade Dennis en ny resa – en resa med ett enda mål, nämligen att ta reda på hur han hade kunnat må så fruktansvärt dåligt i alla år, trots att han egentligen hade ett relativt bra liv: en fin familj, ett bra jobb, en framgångsrik musik-karriär, samt många vänner runtomkring. I sitt sökande efter svar, fann han tre stycken s.k. ”principer” som fullständigt förändrade hans liv – från ängslan, tvångstankar och rädsla, till harmoni, lycka och balans. Efter att ha levt i mer än 30 år med återkommande panikattacker och depressioner, kunde Dennis äntligen uppleva välmående igen. Principerna som han upptäckte, avslöjade att ”verkligheten inte var lika verklig som den verkade vara”. Numera lever Dennis i harmoni med sig själv, och njuter av den sinnesro som dolt sig bakom orofyllda tankar i flera år… men som ändå alltid fanns där på något sätt, och bara väntade på att åter kunna ta plats. Idag sprider han dessutom dessa principer vidare – som prisbelönt föreläsare, författare, coach och podcast-profil. Den andra chans som livet gav Dennis, vill han använda för att ingjuta hopp i dem som behöver det allra mest. Med vördnad, ödmjukhet och tacksamhet reser han land och rike runt. Idag stannade han till i Göteborg för att vara med i ”Rakt in i väggen”.

• Poddgästens Instagram: @dennis_westerberg

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply