Skip to main content

Emma Nybom Johansson – Mixpodd: För mig grundar sig utmattning i samma sak som medberoende och låg självkänsla gör- i rädsla. Om vi slutar fokusera på symptom som ångest och sömnproblem och istället går till botten med det som hindrar oss från att känna självtillit och inre lugn kan vi vända utvecklingen och ta tillbaka vår ”Inre Power”. Oavsett omständigheter lär vi oss att ta ansvar över våra liv och skapar sinnesro. Genom min egen story och livserfarenhet mixat med verktyg hoppas jag kunna bidra till ditt tillfrisknande.

Jag heter Emma & driver Sjukt Frisk coaching. Genom ”Inre power-processen” tillfrisknar mina klienter från utmattning, medberoende och överprestation. I podden Sjukt Frisk med Emma, onlinekurser & i workshops delar jag effektiva verktyg & strategier för att vi bäst ska kunna leda oss själva.

• Poddgästens Instagram: @sjuktfriskcoaching

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply