Skip to main content

Jennifer Frostelid – Personlig podd: Jennifer Frostelid är en av grundarna bakom Rakt in i Väggen och delar i detta avsnitt med sig av sin livs-och utmattningsresa, från litet barn till ung vuxen. Jennifer har alltid varit en tjej som värnat om andras mående. Förutom att vara en ”Duktig flicka” i sina skolår har plugget och att ständigt vara aktiv, blivit som ett skydd för Jennifer från att behöva möta sina jobbiga känslor. Hon har varit med om tuffa saker i sin barndom som gjort att hon bland annat har utvecklat PTSD. Jennifer är en kämpe och har trots svårare omständigheter under sitt liv ändå tagit sig dit hon är idag, med livet i behåll, vilket ändå måste ses som en stor bedrift utifrån den resa Jennifer har vandrat. En öppen, stark och väldigt ärlig delning ges i dagens avsnitt. Vi hoppas ni får en givande lyssning!

• Poddgästens Instagram: @jenniferfrostelid

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply