Skip to main content

I månadens samtalspodd bjuder vi på ett specialavsnitt där vi samtalar med Malin Gunnäng. Malin arbetar som stresscoach, livscoach och föreläsare och har även varit med i Rakt in i Väggens uppbyggnadsarbete sedan 2 år tillbaka.

Förutom att ta del av Malins gedigna kunskap och expertis inom stress och utmattning i dagens samtal, vill vi också presentera Malins nya och egna poddprogram hos oss, som är ett samarbete mellan Rakt in i Väggen och Malin. Poddprogrammet heter ”Stresscoachen” och kommer släppas 1 gång per månad från och med onsdagen den 13 december. 

Vi har delat upp dagens samtalspodd i två delar. I den första korta delen får ni en kort presentation av Malin och ett samtal som är baserat mer på Malin i sin yrkesroll som livs- och stresscoach samt föreläsare. Malin har nämligen redan delat med sig av sin personliga utmattningsresa i Rakt in i Väggen sedan tidigare, varpå vi idag valde att fokusera mer på henne i sin yrkesroll. Du kan lyssna på hennes tidigare podd och personliga utmattningsresa via länken: https://raktinivaggen.com/malin-gunnang-det-syns-inte-utanpa/

I den andra längre delen djupdyker vi i Malins egna kurs ”Back to Life”, som är en kurs där Malin sammanställt lärdomar från sina coachingutbilningar, sin egen utmattningsresa samt erfarenheter och övningar från otaliga coachingsamtal och konversationer. En kurs som nu har hjälpt hundratals personer att skapa ett mer hållbart liv genom vägledning och tydliga strategier och verktyg. 

• Malin erbjuder en rabattkod till dig som vill prova på hennes kurs ”Back to life”. Rabattkoden ger dig 10 % på det totala priset.

• Du anger rabattkoden: raktinivaggen i fältet Kupongkod i samband med att du köper Malins kurs. Du hittar mer info om Malins kurs via följande länk: https://www.malingunnang.com/stresskurs

• Poddgästens Instagram: @malin_gunnang_stresscoach
• Poddgästens hemsida: https://www.malingunnang.com/

Om samtalspodd: I Rakt in i Väggens samtalspoddar kan du lyssna på berikande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply