Skip to main content
Rakt in i Väggen har fått en ny medskapare som heter Malin Gunnäng! Den 13 juni höll Malin sin första live-föreläsning via Rakt in i Väggen på Instagram. Du kan nu se föreläsningen i efterhand längre ner på sidan.

Temat för föreläsningen/webinariet var: Klump i magen och stressad över ⁣⁣alla ”måsten” inför sommaren”? 2. Malin hjälper dig att bena upp ⁣⁣stressen i 4 enkla steg 🙏⁣⁣

(Övningen fungerar lika bra oavsett om det är ”stress inför sommaren” eller annan typ av stress)

Om Malin Gunnäng:
Malin arbetade under 15 år i ledande positioner inom kommunikationsbranschen och redan vid 25 års ålder var hon gruppchef på en av Stockholms framstående byråer, fick utmärkelsen "Årets Slitvarg" och hon var först på kontoret på morgonen, sist på kvällen och alltid tjejen som fixade allt till alla! Men till slut var den berömda väggen ett faktum, väggen som hon var övertygad om inte fanns, det som hände andra, men absolut inte henne. Idag arbetar Malin som stresscoach, livscoach och föreläsare. Malin har blivit en uppskattad coach och föreläsare för hennes sätt att beröra med sin egen resa samtidigt som hon ger lyssnaren konkreta tips, vägledning och strategier. Tack vare sin erfarenhet både som personalansvarig under ca 15 års tid kombinerat med sin egen resa, att krascha, resa sig på nytt och hitta en ny riktning i livet så anlitas hon ofta både av privatpersoner och företag som söker inspiration, nya perspektiv och vill skapa långsiktiga och hållbara förändringar.

Leave a Reply