Skip to main content

PODDREPRIS – Micke Gunnarsson om hur det är att bära upp allt och alla. Alla förutom möjligtvis sig själv.

Alla poddar hittar du på vår hemsida: www.raktinivaggen.com

I denna poddrepris och Share your story kan du lyssna på Micke Gunnarsson, som brände ut sig för över 10 år sedan. Han delar här med sig av alla livslärdomar, erfarenheter och upplevelser som han stött på och fått med sig under sin livsresa, och som format han till den han är idag.

Detta är vår mest nedladdade podd, totalt sett, sedan vi startade vår podcast. Vi vill med detta sagt tacka och hedra Micke, vars medverkan, hjälpt vår podd till att växa och få stor spridning.

Micke Gunnarsson om sin medverkan
– Det är första gången som jag är med i en podd där jag får chansen att på något sätt göra en tillbakablick utifrån mig själv, mina minnen, mina insikter, mina tankar utan att någon kommer ställa någon fråga.

Micke har över 20 års erfarenhet av personlig utveckling, lärande, digitalisering och framförallt relation till våra barn och unga. Mickes mission handlar i grunden om att skapa mer kärlek inom oss för att på så sätt kunna skapa en än mer kärleksfull värld. För femte året i rad har han blivit utsedd till årets föreläsare topp 100 i Sverige.

Poddgästens Instagram: @mickegunnarsson
Poddgästens hemsida: https://www.mickegunnarsson.se/

Om share your story: I share your story delar poddgästen med sig av sina egna erfarenheter från stressrelaterad ohälsa i monologform. Share your story är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply