Skip to main content

Victoria Särvegård – Personlig podd: I den här personliga delningspodden delar Victoria Särvegård med sig av sin utmattningsresa. I samband med hennes utmattning startade hon ett Instagramkonto som idag heter Utmattningsresan(hette tidigare utmattningen.se och utmattningenacademy.se). Där började Victoria skriva och dela med mig av sin utmattningsresa.

Idag driver hon en plattform som bland annat erbjuder färdiga guider som du kan ladda ner i PDF-format där du får vägledning, konkreta verktyg och praktiska råd som hjälper dig att hantera utmaningarna som kommer med en utmattning – från symtom till bakslag. 

• Poddgästens Instagram: @utmattningsresan.se

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply