Skip to main content

I dagens Tell your story-podd får du lyssna på Agnes Sjöström som delar sina personliga erfarenheter av stressrelaterad ohälsa. Ett avsnitt som bland annat handlar om samhällsnormer, prestation och om hur man hittar sig själv. Denna inspelning gjordes när Agnes kom och besökte oss i Göteborg 2019, precis innan hon tagit över ansvaret över lyckopodden, som nu blivit en av Sveriges mest lyssnade intervjupoddar.

Agnes driver lyckoverkstan och delar med sig av tips, tricks, kunskap, insikter och praktiker för att bygga på ditt välmående. Förutom sin podd, Lyckopodden, erbjuder lyckoverkstan även föreläsningar och intressant innehåll i deras blogg.

• Poddgästens Instagram: @lyckopodden
• Poddgästens hemsida: https://lyckoverkstan.se/

Om tell your story poddar: I tell your story delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från stressrelaterad ohälsa eller sin utmattningsresa. Tell your story är en del av Rakt in i Väggens koncept Storytelling. Upplägget för Storytelling liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply