Skip to main content

Sara berättar om sin erfarenhet av utmattning och hur hon hittade sin egen väg ut ur den. Genom att lämna ekorrhjulet, trygghetssystemen och bekämpa sitt sockerberoende lever hon idag ett liv med Livsenergi och HjärtGlitter. I detta podcastavsnitt vill hon inspirera andra att våga bryta mönster och hitta sin egen väg.

Sara driver idag en coachningsverksamhet där hon stöttar och hjälper kvinnor att bryta mönster, hitta sina drömmar och utmana det som står i vägen för dem. Hon brinner för att fler kvinnor ska få möjlighet att leva ut sin bästa potential.

• Poddgästens Instagram: @sundalivsval
• Poddgästens hemsida: https://www.sundalivsval.se

Om mixad delningspodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply