Skip to main content

Alexandra Swärm – Mixpodd: Jag heter Alexandra Swärm och är med i podden för att berätta om min utmattningsresa. En resa som startade 2013 då jag gick in i väggen. Det var ingen krasch utan min utmattning kom smygandes med allt mer tydliga symptom. Efter att ha drabbats av ett flertal panikångestattacker på jobbet men även vid några tillfällen hemma under nätterna förstod jag allvaret. Det blev början på en ny tid och ett nytt liv. Numera jobbar jag med att stötta dig som har erfarenhet av utmattning i konceptet MiR- mindfulness i rörelse. Om du vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta mig.

• Poddgästens Instagram: @alexandra.swarm

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply