Skip to main content

Sanna Modin – Personlig podd: Som högkänslig har hela livet ibland känts som ett långt maraton, speciellt när samhället man växer upp i inte verkar vara anpassat till oss människor och våra behov. Att bli mamma var det som fick bägaren att rinna över för mig, vilket inte var så konstigt då min son vaknade 30 gånger varje natt. En morgon sa min kropp stopp och jag kom inte upp ur sängen. Men sakta men säkert började jag hitta tillbaka till livet igen när vanlife och yoga kom in i bilden.

Jag är snart färdigutbildad yogalärare och kommer under våren att ha en nörjarkurs i Ashtangayoga i Karlsborg. Det går även bra att vara med på distans gratis eller för en symbolisk summa. För mer info, kontakta mig på instagram; sannamodin eller genom min facebooksida: Sannas Yoga. Varmt Välkommen!

• Poddgästens Instagram: @sannamodin

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply