Skip to main content

Utåt sett var Amanda ”organiserat kaos personifierad”. Inombords brottades hon med perfektionism, och att aldrig veta vad som var ”tillräckligt bra”. I det här avsnittet delar hon med sig av det som inte syntes utåt — innan, under och på väg vidare ur sin utmattning. Det är en mix av mörka stunder, ljusa ögonblick, nyttig kunskap och viktiga tips kring hur man kan söka hjälp och ta hand om sin hälsa, om man inte får gehör från vården.

Om personlig delningspodd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply