Skip to main content

Då var det dags för ett nytt poddavsnitt i Rakt in i Väggens poddprogram ”Följ vår resa poddar” med Alexander och Jennifer. Jennifer har haft mycket på sitt schema under en längre tid och hon berättar bland annat om mående, arbete, vården och hur viktigt det är att stå upp för sig själv. Alexander har fortsatt försökt hitta en väg som kan hjälpa han till att läka helt från borrelia och utmattning, vilket har fört in han på en mer holistiskt väg och synsätt när det gäller hans hälsa och liv.

Om följ vår resa poddar: I följ vår resa poddarna kan du följa Alexander och Jennifers livs-och utmattningsresor. De delar med sig av sin vardag, och har gjort det sedan 2016, i deras läkande resor mot ett mer balanserat och välmående liv.

• Om du vill återkoppla på våra poddavsnitt, kan du maila till: info@raktinivaggen.com. Vid direktkontakt med Alexander eller Jennifer, når du dem via följande mailadresser: alexander@raktinivaggen.com och jennifer@raktinivaggen.com.

• Till skillnad från våra andra poddprogram, som även finns i olika poddappar, finner du våra följ vår resa poddar med Alexander och Jennifer endast på vår hemsida, www.raktinivaggen.com.

Leave a Reply