Skip to main content

Anette & Per Strömquist – Samtalspodd: I samtalspodden för den här månaden bjuder vi på ett specialavsnitt, där vi introducerar er för vår nya expandering och satsning. Vi vill bredda vårt stöd och perspektiv till att inte bara innefatta de som drabbas av stressproblematik och utmattning, utan även till dem som är anhöriga till dessa personer.

Hur orkar man som anhörig när den man lever med eller någon annan drabbas av utmattning. Den här podden handlar inte om hur den anhörige ska ta hand om den utmattade, utan hur den anhörige kan få tips och nycklar på hur man klara sin egen vardag. Det här är en berättelse om Anette och Per och hur de gått igenom två utmattningar och ett återfall tillsammans. Om jobbiga perioderna, de lärdomar det gett men även det positiva som utmattningarna faktiskt fört med sig.

Anette Strömquist, LaBranche, hjälper individer och grupper att skapa hållbara förutsättningar för att lyckas i sina roller och i självledarskapet. Genom coaching, föreläsning och utbildning skapas större självmedvetenhet och balans i livet. Utmattningsföreläsning med anhörigperspektiv erbjuds via Zoom.

• Poddgästens Instagram: @labrancheutbildning

• Poddgästens hemsida: https://www.labranche.se/

Om samtalspodd: I Rakt in i Väggens samtalspoddar kan du lyssna på berikande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst för våra samtalspoddar, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply