Skip to main content

Stress- och traumaterapeuten Amanda Randau delar sin inspirerande läkeresa där hon stod emot läkarnas rekommendationer, följde magkänslan att välja bort mediciner och istället hitta en naturlig återhämtning. Följ hennes avgörande steg och vad hon upptäckte under resan hem till sig själv. Hon delar de nyckelaspekter hon har identifierat när vi läker ifrån stress och utmattning och varför vi år efter år kan fortsätta att uppleva låg tolerans emot stress och låg energinivå trots att vi räknas som ”friska”.

Amanda Randau guidar dig i din återhämtning ifrån stress och trauma samtidigt som du fördjupar förmågan att lyssna på den läkande visdomen ifrån din kropp. Amanda har en stark övertygelse att vi alla kan bli fria ifrån våra symtom och hitta tillbaka till balans, vitalitet och motståndskraft. Prova gärna hennes kurs: Stress release Journey – inre harmoni och balans på 8 veckor. Du hittar mer info på hennes hemsida nedanför.

• Poddgästens Instagram: @amandarandau 
• Poddgästens hemsida: http://www.amandarandau.com

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply