Skip to main content

Axel Wennhall – Samtalspodd: I den här samtalspodden intervjuar vi Axel Wennhall. Vi pratar framförallt om meditation, dess grund och hälsofördelar men också hur man på ett enkelt sätt kan få in meditation i sin vardag. Meditation handlar om att upptäcka det nuvarande ögonblicket och är en teknik för att träna upp sinnet att bli mer närvarande. Meditation är inte en andningsövning utan en övning i uppmärksamhet och medvetenhet. Att meditera och öva sig på mindfulness innebär att man övar upp en opartisk, icke-dömande attityd till det som dyker upp i medvetandet, oavsett vad det är. Axel är medgrundare till företaget och den populära meditationsappen Mindfully. Mindfully är meditationsappen för dig som vill stressa mindre och sova bättre. Mindfully är också unikt på det sättet att deras språk endast är på svenska, vilket skiljer dem från andra meditationsappar.

Ladda gärna ner Mindfullys app eller besök deras hemsida om du är nyfiken på att veta mer eller komma igång med meditation: https://www.mindfully.nu/

• Poddgästens Instagram: @Mindfully

Om samtalspodd: I Rakt in i Väggens samtalspoddar kan du lyssna på berikande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst för våra samtalspoddar, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply