Skip to main content

Caroline Norbelie – mixpodd: Caroline Norbelie berättar i podden om hur hennes utmattning blev en start i rätt riktning. Hon arbetade inom reklambranschen och kände sig inte hemma där. Efter mammaledigheten hade hon fått ett nytt jobb och omkring henne var alla glada, men inom henne ekade känslan av att vara på fel plats. Hon jobbade på kvällarna för att kompensera bristen av självförtroende. Dessutom vaknade hennes son Lucas på nätterna, vilket gjorde att hon kände att hon arbetade dygnet runt. Till slut nådde Caroline bristningsgränsen och kunde inte fortsätta på samma sätt. Detta visade sig dock vara det bästa som kunde hända henne.

Caroline Norbelie arbetar som coach och arbetar med stresshantering och hjälper sina kunder att skapa förändring. Dessutom driver hon Prestationspodden, en podcast om stress och prestation.

• Poddgästens Instagram: @carolinenorbeliecoaching

• Poddgästens hemsida: https://www.carolinenorbelie.com/

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply