Skip to main content

Carolin Asterhed – Personlig podd: 2017 var året då min kropp sa stopp. Jag förstod att något var fel, men jag förstod inte vad eller varför. Alla år av stress, oro, prestationsångest och fullbokade scheman gjorde att min kropp tillslut sa ifrån och gav mig starka signaler på att jag inte mådde bra. I det här avsnittet berättar jag om mina upplevelser av utmattningsdepression, dödsångest, panikattacker, starka fysiska symtom, om sorg och om död. Jag berättar också om vad som fått mig att sakta, sakta må lite bättre och hoppet inför framtiden.

• Poddgästens Instagram: @carro.asterhed

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply