Skip to main content

Adam Svanell – Personlig podd: Han var 34 år och på väg till en intervju med Leif GW Persson när han drabbades av yrsel, panikkänslor och en skarp smärta i bröstet. Plötsligt var han långtidssjukskriven och upplevde det som att han blivit allergisk mot arbete och prestationer. Adam Svanell är journalist på Svenska Dagbladet. I podden berättar han om allt som hände efter kollapsen, om hur han tvingades förändra sitt sätt att leva, om vad han menar med orden ”prestationist” och ”prestationism” och varför de präglar det mesta i vår tid.


Om du vill veta mer om poddgästen:

• I boken ”Anonyma Prestationister”, som kom ut på Albert Bonniers förlag i april 2021, skildrar Adam inte bara sina egna erfarenheter, utan diskuterar också stressens och utbrändhetens historia och varför så många av oss blir sjuka av stress just nu och i vår del av världen. Den finns även som ljudbok.

Instagram: @adamsvanell


Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.


Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns!


• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply