Skip to main content

David Waskuri – Kunskapspodd: Mitt namn är David Waskuri och jag arbetar som leg. psykolog, specialist i psykologisk behandling och psykoterapi samt leg. psykoterapeut. Jag är även grundare av Sveapsykologerna. I detta avsnitt har jag utgått från mina dagliga möten med klienter där jag har samlat mina insikter och kunskap om att förebygga utmattning. Följ med mig in i mitt terapirum och ta del av konkreta övningar.

Om du vill veta mer om poddgästen:

• Det jag pratar om i avsnittet går att hitta i min nya bok: Nära gränsen – så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad. Beställ den gärna via länken om du vill läsa mer:

• Följ poddgästen på Instagram: @sveapsykologerna

Om kunskappodd: I kunskapspoddarna delar gästen med sig av sin kunskap och expertis inom ett specifikt område. Kunskapspoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply