Skip to main content

Malin Bäckmark – Personlig podd: Jag visste redan som ung att jag ville bli mamma. Jag fick kämpa länge för att bli det och sedan blev jag inte den mamma jag ville vara. Vad var det som hände, hur blev det så? Malin hörde sig själv säga ”Det viktigaste är barnen” och ”Barnen går först” men kände att hon inte levde upp till det. Efter att i flera år strävat efter att bli någon på jobbet hade hon fastnat i prestationsfällan. Trots att hon själv upplevde att hon presterade sämre och sämre, både i sin professionella roll och i sin roll som mamma och hustru, så kunde hon inte stanna upp utan försökte bara mer och mer tills det slut inte gick längre. I det här podd-avsnittet beskriver Malin några av de faktorer och händelser som hon tror bidrog till hennes utmattning och kort om tiden från det att hon blev sjukskriven. Idag är Malin diplomerad Avspännings- och Stresspedagog med kognitiv inriktning och hjälper företag och privatpersoner att hitta ett hälsofrämjande (själv)ledarskap och att hantera stress innan det slutar i sjukdom. Hon driver företaget CoStrong som erbjuder föreläsningar, utbildningar och coaching.

Om du vill veta mer om poddgästen:

• Vill ni ha inspiration och mer information kan ni besöka Malins konto på Instagram eller hennes Facebook-sida CoStrong.

• Vill du ta kontakt med Malin kan du maila till malin@costrong.se

• Poddgästens Instagram: @stresskonsulten_costrong

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply