Skip to main content

Elisabeth gick 2016 rakt in i väggen första gången. Efter två destruktiva relationer sa kropp och själ stopp. Elisabeth vände inåt för att sortera i tankekarusellen och känslohärvan och lära känna sig själv på insidan. I avsnittet berättar hon om medberoende och vad hon gjorde för att tillfriskna och läka genom bland annat energimedicin, EFT tapping och andra metoder för att få kontakt med sin kropp och känslorna. Elisabeth är idag Emotion code practitioner och snart färdig återhämtningsterapeut.

Elisabeth driver Release & Heal och hjälper klienter med stress, utmattning och medberoende. I programmet ”Stärk ditt inre- vägar till inre lugn” kombineras energimedicin, återhämtningsterapi och verktyg som hjälper klienter att leva livet med ett inre lugn i medveten närvaro med hjärtat som ledstjärna.

• Poddgästens Instagram: @erietzheladig
• Poddgästens hemsida: https://www.releaseandheal.se

Om mixad delningspodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply