Skip to main content

Anja Beno är Alexanders läkare och arbetar på Allmänmedicinska stressmottagningen i Göteborg, som är en specialistmottagning inom allmänmedicin med fokus på stressrelaterad ohälsa och utmattningssyndrom.

Alexander kom i kontakt med Anja och hennes mottagning i samband med att han fick ett återfall i utmattning för några år sedan. Lyssna på ett samtal där Anja bland annat pratar om hur viktigt det är att ha en långsiktig återhämning- och läkningsplan, systemets begränsningar och värdet av att ha en läkare som är inlyssnade, empatisk, engagerad och som tror och står upp för sina patienter.

• Poddgästens hemsida: https://amstressmottagningen.se/

Om samtalspodd I Rakt in i Väggens samtalspoddar kan du lyssna på berikande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply