Skip to main content

Ellinor är ekonomen som bestämde sig för att bli expert på utmattning efter att hon själv drabbades av utmattning som 24-åring. Idag är Ellinor 100% återställd och mår bättre än någonsin. Med en kandidatexamen inom biomedicin och kunskap inom österländsk medicin utmanar hon den standardiserade synen på utmattning som enbart en trött hjärna som hamnat i kemisk obalans. Ellinor har myntat begreppet ”flerfaktoriell utmattning” och arbetar idag med att hjälpa utmattade individer bli hållbart friska.

Ellinor vill ge alla som lyssnat på detta avsnitt möjlighet att köpa hennes heltäckande e-kurs ”Fri från utmattning” till 20% rabatt med rabattkoden PODD2024 och/eller boka coachning med Ellinor till 20% rabatt (på upp till två samtal). Du kan läsa mer om Ellinor, hennes e-kurser och coachning via hennes hemsida.

• Poddgästens Instagram: @utmattningscoachen
• Poddgästens hemsida: https://utmattningscoachen.se

Om mixad delningspodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply