Skip to main content

Jenny Larsson är stress & anhörig terapeut. Här beskriver hon hur det är att leva i en familj där allt kretsar kring beroende problematik och att ”jaga” lösningar. Hon vill genom detta avsnitt förmedla att du som anhörig har möjlighet att växa, läka och prioritera dig själv och ditt liv oavsett omständigheter.

Jenny driver företaget Jela helhetsliv samtalsterapi, som genom Jenny, hjälper dig att ta ansvar för ditt liv och välmående oavsett omständigheter. Är du redo för din personliga förändring? Kontakta Jenny via sin hemsida eller Instagram. Du är inte ensam!

• Poddgästens Instagram: @Livetkanblibra

• Poddgästens hemsida: https://www.jelahelhetsliv.se

Om mixad delningspodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.comför att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply