Skip to main content

Emma Hagen – Personlig podd: Hej jag heter Emma och är 19år. När jag var 17 år drabbades jag av den psykiska sjukdomen utbrändhet. I det här avsnittet delar jag med mig av hur mitt liv såg ut innan, hur det såg ut och hur jag tacklade situationen när det var som värst och hur jag mår nu. Jag har spelat in en serie som heter ”Sjukt stressad” och finns på SVT play.

• Poddgästens Instagram: @emmahagen00

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply