Skip to main content

Frida Ljung – Personlig podd: Det är med ytterst ödmjukhet som jag valt att medverka i Rakt in i Väggen. Att gå igenom det jag gjort gör att jag är den jag är idag. Livet är för kort för att inte levas och uppskattas. Detta är min nakna och känslosamma berättelse om hur jag helt plötsligt tappade fotfästet och sögs in i något som kändes som ett svart hål. Stödet från mina nära, kampen att våga kapitulera och att känslor inte ska tryckas undan utan kännas.

Driver företaget Flitigafrida som inriktar sig på träning och hälsa både genom kost och träningsprogram. Hälsa är helheten mellan kropp och sinne. Läs mer eller kontakta mig via: https://flitigajung.wixsite.com/flitigafridaflitighemma@gmail.com

• Poddgästens Instagram: @flitigafrida

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply