Skip to main content

Giorgio Grossi, del 2 av 2 – Samtalspodd: Giorgio Grossi är legitimerad psykoterapeut, beteendevetare och docent i medicinsk psykologi och har en bakgrund som forskare. Han arbetar på specialistmottagningen Stressmottagningen i Stockholm som sedan år 2000 behandlar och rehabiliterar personer med stressrelaterad ohälsa och utmattningssyndrom.

I den andra och sista delen av poddsamtalet mellan Alexander och Giorgio fördjupar vi oss i Giorgio Grossis senaste bok Gå vidare efter utmattning. Det är en självhjälpsbok för dig som fortsätter att kämpa med långdragna symtom och kanske behöver flera rehabiliteringsomgångar. Om du är intresserad av boken, kan du köpa den hos dem flesta bokhandlarna eller genom att skicka ett mail till Stressmottagningen: info@stressmottagningen.se

Om samtalspodd: I Rakt in i Väggens samtalspoddar kan du lyssna på berikande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst för våra samtalspoddar, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply