Skip to main content

Sara Garanty – Kunskapspodd: Sara Garanty arbetar som inredningsdesigner, kolorist och andligt medium och har specialiserat sig på hur färg påverkar vår hälsa och vårt välmående. I detta poddasvnitt delar hon med sig av sin kunskap om färgernas betydelse och hur de kan användas för att förbättra vår hälsa och stötta återhämtning från utmattning. Sara har under sin karriär kombinerat färgpsykologi och neurodesign med praktisk erfarenhet för att förstå hur färgerna påverkar vårt sinne och våra känslor. Hon är övertygad om att färgen är ett kraftfullt men ofta förbisett verktyg i strävan mot bättre mående som kan hjälpa oss att både hantera stress och återhämta oss från utmattning. Nu vill hon dela sin kunskap med fler på vägen mot återhämtning.

Sara hittar ni på instagram under namnet @saragaranty, på webben via www.saragaranty.com där hon ger färg och inredningskonsultation, samt på www.myaura.se där hon ger medial vägledning genom auraläsningar samt kristall & frekvensbehandlingar.

• Poddgästens Instagram: @saragaranty

Om kunskappodd: I kunskapspoddarna delar gästen med sig av sin kunskap och expertis inom ett specifikt område. Kunskapspoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply