Skip to main content

Gunilla Viklund – Mixpodd: Jag heter Gunilla Viklund – en fd. prestationsprinsessa med panikångest till en kvinna med balans och sinnesro. Jag var en udda fågel vars liv förändrades när jag insåg att jag är högkänslig. Jag driver idag min digitala coachverksamhet för att stötta andra att hitta sig sin väg, att våga möta sitt inre och att börja leva istället för att bara överleva, som jag gjorde. Inom oss finns en diamant av ren kärlek som färgas under livets gång och som ibland kan kännas som gråsten. Idag är jag så tacksam för min resa, min jobbiga panikångest och mina kroppsliga krämpor. Jag blev tvungen att stanna upp för jag hade inget val.


Om du vill veta mer om poddgästen:

• Mig hittar du på www.compassioncoach.se och på Instagram compassioncoach.se där jag lyfter ämnen på efterfrågan av mina klienter kring tex stress, anknytning, anpassning och högkänslighet.

Följ poddgästen på Instagram: @compassioncoach.se


Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Upplägget för avsnitten liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar sin historia i sin egen takt och i monologform.


Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥


• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply