Skip to main content

Malin Liljeblad – Personlig podd: ”Jag hade spelat mina sista kort i livsspelet och det var game over. Nu går jag inte tillbaka till mitt vanliga liv något mer.” Här delar jag med mig en del av min resa för första gången, personligt och uppriktigt. Jag berättar om crashen 2006, om rädsla, om kampen tillbaka och en massa toalettbesök…. Jag delar också med mig av mina lärdomar, om acceptans och ACT, om medvetenhet och uppmärksamhet. Två ACT-sagor ingår. Jag delar med mig av min kompassriktning och vad jag spelar för kort idag i livsspelet. För jag fick skapa nya kort att spela och förändra mitt liv. Malin Liljeblad är pedagog och certifierad samtalsterapeut inom e-hälsa, har gått på Gestaltakademin och var med vid uppstarten av samtalsappen BlueCall. Hon har sin uppskattade podd där det accepterande, varsamma samtalet ligger i fokus.

• Kontakt för samtalsterapi, stöd eller handledning online: poddterapeuten@gmail.com

• Poddterapeutens avsnitt finns på Spotify och Apple Podcaster

• Poddgästens Instagram: @poddterapeuten

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply