Skip to main content

Hanna Sandström & Felicia Wingfors om deras egna erfarenheter av stressrelaterad ohälsa & återhämtningsterapi. 

Alla poddar hittar du på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

Hanna och Felicia är vännerna som brinner för att öka medvetenheten om utmattning och psykisk ohälsa. De är båda utbildade återhämtningsterapeuter och arbetar idag med att vägleda andra till ett liv med mer ljus och kärlek. Med egna erfarenheter av utmattning och långvarig stress vet de vad det innebär att göra en resa i sig själv och att det går att må bra igen. I detta avsnitt delar de bl.a med sig av vad som har gjort störst skillnad på deras egna resor och vad återhämtningsterapi är.

Hanna arbetar som återhämtningsterapeut där hon genom samtal vägleder den som är utmattad eller stressad att hitta sin unika väg till mer ljus, frid och glädje i livet. Hon erbjuder även förebyggande samtalsstöd och stöd i rehabilitering till arbetsgivare och företag. http://www.vagenhemtilldig.se

Felicia driver Felicias energikälla där hon stöttar människor med utmattning och psykisk ohälsa att bli sin egen bästa vän och att leva sitt autentiska jag. Hon är förutom återhämtningsterapeut även lärare i återhämtningsyoga.

• Hannas Instagram: @vagenhemtilldig
• Felicias Instagram: @feliciaenergikalla

Om share your story & knowledge: I share your story & knowledge delar poddgästen med sig både av sitt perspektiv av stressrelaterad ohälsa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne i monologform. Share your story & knowledge är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply