Skip to main content

Ett samtal med Ellinor Lidén där vi djupdyker i Ellinors arbete och där Alexander provar hennes e-kurs ”Fri från utmattning”.

Alla poddar hittar du på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

Med en kandidatexamen inom biomedicin och kunskap inom österländsk medicin utmanar Ellinor den standardiserade synen på utmattning som enbart en trött hjärna som hamnat i kemisk obalans. Ellinor har myntat begreppet ”flerfaktoriell utmattning” och arbetar idag med att hjälpa utmattade individer bli hållbart friska.

Ellinor har sedan tidigare i år medverkat i vårt poddprogram ”Sharings”. Anledningen till varför vi bjöd in henne till vår podd igen var för att Alexander blev nyfiken på att få veta mer om hennes arbete samt få prova på hennes ena kurs ”Fri från utmattning”. Vi tänkte att det kanske vore kul för er som lyssnar och följer oss att få följa med på den här läkningsresan som Alexander kommer göra med hjälp av Ellinors arbete. Vi kommer att släppa en uppföljningspodd i juni efter att Alexander är klar med Ellinors kurs ”Fri från utmattning”.

Du hittar Ellinors tidigare medverkan på följande länk: https://raktinivaggen.com/ellinor-liden-flerfaktoriell-utmattning/

• Poddgästens Instagram: @utmattningscoachen
• Poddgästens hemsida: https://utmattningscoachen.se

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply