Skip to main content

Isabelle Uskali Wassler – Personlig podd: Så länge jag kan minnas har jag drivits av prestation och höga krav på mig själv. Jag hade under årens gång lyckats bygga upp min inre ”stressboll” så stor att den tillslut sprack. Som verksam lärare var det även svårt att hålla koll på den tunna gränsen mellan arbete och privatliv och med många bollar i luften resulterade det i att jag blev sjukskriven i utmattningssyndrom. Genom skammen av att ha blivit sjuk i stress och att känna sig enormt otillräcklig blev jag tvungen att se på min livssituation och börja lära känna mig själv igen. Idag arbetar jag som grundskolelärare och driver även mitt eget företag Hållbart fokus där jag arbetar som stresspedagog och mental coach. Det som får mitt hjärta att brinna lite extra är att lära ut om stress och mental träning och att ge redskap och verktyg för hur du kan hålla både inom arbetet och rent privat. Hur du kan hitta ett fokus som är hållbart för dig. Då jag själv är verksam lärare brinner jag även lite extra för att få in stresshantering som en naturlig del i skolans värld. Jag hoppas innerligt att jag med detta avsnitt kan hjälpa dig som lyssnar en bit på vägen, oavsett om det handlar om ge inspiration eller skapa känslan av att du inte är ensam. Våga sätt dina egna behov först då och då och kom ihåg att det som kommer göra skillnad på riktigt för dina elever, kollegor eller nära och kära är att du först och främst tar hand om dig själv.


Om du vill veta mer om poddgästen:

• Är du intresserad av konsultation eller coachning inom förebyggande stresshantering, mental träning eller personlig utveckling är du varmt välkommen att kontakta mig på: isabelle@hallbartfokus.se

Instagram: @hallbartfokus

Facebook: Hållbart fokus

Hemsida: www.hallbartfokus.se


Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.


Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns!


• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply