Skip to main content

Irene Rösberg – Personlig podd: Irene Rösberg var småbarnsförälder och jobbade som marknadschef när hon började få symptom på stress. 2018 blev hon sjukskriven för utmattningssyndrom och idag har hennes liv tagit en annan riktning.

”Jag stämde inte in på den bild av utmattning som jag skapat mig. Jag var varken medelålders, jobbade inom omsorg eller hade ett trassligt förflutet – därför kunde jag inte ha den sjukdomen”

Om du vill veta mer om poddgästen:

• Hon skriver och föreläser om utmattning, och är aktuell med boken ”Ursäkta röran jag bygger om”. Hon finns på Instagram under namnet @ursakta_roran_jag_bygger_om

• Poddgästens Instagram: @ursakta_roran_jag_bygger_om

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply