Skip to main content

Jenny Silverberg – Mixpodd: Jag delar med mig av min utmattningsupplevelse men framförallt min väg vidare. Jag belyser utmattningssyndrom utifrån ett mer existentiellt perspektiv och för mig blev utmattningen en början på ett mer färgrikt liv. Ta del av mina 10 värdefulla nycklar som hjälpte mig mot ett friskare liv och som varit stöttepelare på min väg ut ur väggen.

Jenny är utbildad socionom, yogalärare och snart holistisk coach som delar inspiration inom holistisk hälsa, yoga, rörelseglädje, personlig utveckling och annat smått & gott!

• Poddgästens Instagram: @jennysilverberg.se

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply