Skip to main content

Helena Lundgren – Mixpodd: Hur ska jag kunna ta hand om mig själv om jag inte vet att jag är viktig? Att växa upp med rädsla gjorde mig otrygg. Här berättar jag om min utmattningsresa. Den är lång och började egentligen långt innan min kropp och hjärna drog i bromsen. Om att hitta ett nytt jag och en ny väg i livet, Jag har fått börja om på många sätt och står nu vid min egen sida. Att landa och släppa taget, tänk att det kunde ge mig läkning. Tänk att jag nu kan använda min kunskap och erfarenhet till att hjälpa andra.

Jag är Återhämtningsterapeut och erbjuder stresshantering & återhämtningsterapi. Jag erbjuder personlig vägledning samt vänder mig även till småbarnsföräldrar. Onlinesamtal via Zoom eller samtal i min lokal. Jag är även föreläsare. Jag finns på Instagram och Facebook.

• Poddgästens Instagram: @helenasdrivbank

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply