Skip to main content

Karolina Lundin – Samtalspodd: I det här poddavsnittet samtalar programledaren Alexander med samtalsgästen Karolina Lundin. De pratar om Karolinas utmattningsresa men framförallt om ämnena empati och gränser, som är två viktiga nycklar för vårt välmående och för att vi ska kunna forma sunda och ömsesidiga relationer. Många som drabbas av utmattning och långvarig stress har en hög empatisk förmåga, vilket ofta gör det egna välmåendet utmanande – av flera anledningar. Dessutom tenderar vi att hamna i relationer med personer (vare sig det är intima relationer, vänskap, släkt eller arbetsrelaterade) som gör det än mer utmanande att uttrycka våra gränser. Det finns helt enkelt väldigt mycket osynlig stress kopplat till hög empati. Vi hoppas du upplever avsnittet som givande!

Om du vill komma i kontakt med Karolina och vill veta mer om vad hon gör kan du besöka hennes hemsida på: https://genuinkontakt.se/

Karolina har medverkat i Rakt in i Väggens blogg sedan tidigare, om du vill läsa mer om hennes livs- och utmattningsresa. Du besöker följande länk: https://raktinivaggen.com/blogg-24-att-mota-oss-sjalva-dar-vi-ar-och-inte-dar-vi-tycker-att-vi-borde-vara/

• Poddgästens Instagram: @genuinkontakt

Om samtalspodd: I Rakt in i Väggens samtalspoddar kan du lyssna på berikande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst för våra samtalspoddar, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply