Skip to main content

Paula & Mats Törnvall – Mixpodd: Paula och Mats Törnvall driver företaget Crispy Concept inom hälsa och ledarskap, och har skrivit boken ”Från riskfokus till Friskfokus”. I detta poddavsnitt delar de med sig av sin gemensamma utmattningsresa och hur de kunde självläka med friskfaktorer som metod. De hade allt men det var ändå något som skavde. ”Varför mår vi inte lika bra som vi har det?” frågade de sig själva. När de lyssnade inåt växte nya tankar och en ökad nyfikenhet fram, liksom målbilden ”Friskhjärnan”.

Utifrån vår yrkesmässiga erfarenhet av HR, flygledning och förändringsledarskap erbjuder Crispy Concept föreläsningar, workshops, processledning, ledar- och verksamhetsutveckling med utgångspunkt i egenutvecklade verktyg. Målet är att främja god hälsa, såväl personlig som organisatorisk.

• Poddgästens Instagram: @crispyconcept

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply