Skip to main content

Att dämpa sina känslor genom att hela tiden hålla i gång var länge Katjas strategi – Tills både kroppen och psyket kollapsade. Nere i det djupaste mörkret där hon behandlades för både PTSD, utmattningssyndrom och bipolär sjukdom hittade hon en högre mening med livet. I avsnittet får du ta del av vad som ledde till kraschen, hur utmattningen har hjälpt henne och nycklarna till att hon nu mår bättre än vad hon gjort i hela sitt liv.

• Poddgästens Instagram: @katjahedlund

Om personlig delningspodd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply