Skip to main content

Anette Ek delar sin berättelse om en utmattad hjärna och hur hon insåg att högkänslighet, ett personlighetsdrag som ca 1 av 5 har, spelade roll för hennes upplevelse av stress. Hon delar även med sig av viktiga faktorer som hjälpt henne att minska på inre och yttre stress för att få hjärnro. Genom sin berättelse hoppas hon kunna bidra till igenkänning och förståelse för hur det kan vara att ha en hjärna som fungerar annorlunda. Och verktyg som du kan använda för att få mer energi och inre lugn.

Vill du få stöd i att stärka dig själv som högkänslig eller utmattad och få mer energi, inre lugn eller hantera din tid så orken räcker till? Kontakta Anette via hennes hemsida, http://www.oaksmind.se, eller läs hennes bok Hjärnro, en bok för dig som är högkänslig. Boken hittar du på http://www.hjarnro.se.

• Poddgästens Instagram: @hjarnro
• Poddgästens hemsida: https://www.oaksmind.se

Om mixad delningspodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply