Skip to main content

En personlig berättelse och monolog av Violet om svårigheten och lösningen med att ha utmattning, autism och ADHD samtidigt.

I den här share your story får du lyssna på Violet. Violet har förutom utmattning även diagnoserna autism och ADHD och upplever en svårighet att få ihop sin vardag. Hon har dock genom ett förändrat synsätt och att gå sin egna väg hittat ett sätt att leva på som även fungerar för hennes unika fall och omständigheter.

* Violet heter egentligen något annat och har valt att medverka med ett anonymt namn.

Om share your story: I share your story delar poddgästen med sig av sina egna erfarenheter från stressrelaterad ohälsa i monologform. Share your story är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

Young & healthy: Denna podd är länkad till vårt projekt Young & Healthy. Ett projekt vars syfte är stötta unga människor med stress & ångest till ett meningsfullt, hållbart och välmående liv.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.comför att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply