Skip to main content

Ett samtal med Kendra Fraser-Potts om hennes utmattningsresa och nya bok ”Lev med hela dig själv”.  

Alla poddar & originalversioner av poddavsnitten hittar du endast på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

I dagens Inspiring talks har vi med oss Kendra Fraser-Potts. Vi pratar om hennes nya bok Lev med hela dig själv och hennes utmattningsresa, där hon delar med sig av insikter, erfarenheter och upplevelser från hennes krasch i utmattning som ung 23 åring tills vart hon är idag.

Om Kendra Fraser-Potts: Kendra Fraser-Potts är livscoach, mindfulnessinstruktör och författare. Hon är en kreativ, empatisk och högkänslig person som brinner för att hjälpa människor med sitt inre. En av Kendras styrkor är att hon är oerhört bra på att lyssna och känna av och in individen. Kendra vill hjälpa från hjärtat och vet själv hur det är att vara driven av stress och prestation, vilket ledde för hennes del till utmattning år 2014.

Om hennes resa tillbaka och hur man kan hantera stress, prestation, ångest och oro, delar hon med sig av i sin bok Lev med hela dig själv som släpptes 5/5 i år. Vi har skapat en rabattlänk som ger dig 10 % rabatt vid köp av boken: https://dashboard.mailerlite.com/forms/364791/121233178338789276/share

• Poddgästens Instagram: @coachningmedkendra
• Poddgästens linktree: https://tr.ee/KfnHqn_EeN
• Programledare: Alexander Gaianima

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply