Skip to main content

Malin Johansson – Personlig podd: Malin är högkänslig, coach och energiterapeut. 2002 rusade hon ”rakt in i väggen” och det blev början på en lång tuff men lärorik resa i personlig utveckling som förändrade hennes liv. Då jobbade hon inom mediabranschen i Österrike och drevs av ensamhetskänslor och jakten på yttre bekräftelse. Numera driver Malin Glada Sköldpaddan, där hon framför allt arbetar med stresshantering, högkänslighet och personlig utveckling. ”Jag vill förmedla positiv energi och förmågan att tro och lyssna på sig själv. Det var inte för än jag lärde mig detta som mitt eget liv blev bra. Det betyder så mycket!”, säger Malin. I poddavsnittet öppnar Malin för första gången upp sin dagbok från sjukdomstiden och delar med sig av sin resa. Hon ger också tips på användbara verktyg för den som drabbats av utmattningssyndrom via sina sociala medier och hemsida.

• Poddgästens Instagram: @glada_skoldpaddan

• Poddgästens hemsida: https://gladaskoldpaddan.se/

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply