Skip to main content

Rebecca Hedberg – Personlig podd: Idag upplever Rebecca att hon kommit ut på andra sidan ett utmattningssyndrom, starkare och som en bättre version av sig själv. I sitt avsnitt vill hon dela med sig av delar hon funnit som funkar bra för henne samt dela sin resa, sin story för att på så sätt inspirera andra.  

Från en bakgrund som civilekonom arbetar Rebecca idag som samtalsterapeut och kursledare för människor som vill utvecklas och lära sig mer om sig själva. Hon driver även tillsammans med en kollega Rehabprogrammet för utmattade för dig som är, eller har varit, sjukskriven på grund av stress. Du finner Rebecca på www.halsainuet.se  och www.rehabprogrammet.se. Vill du veta mer om Rebecca? Besök henne på Instagram: @Halsainuet 

• Poddgästens Instagram: @Halsainuet 

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

 

Leave a Reply